Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης και προώθησης της ιστοσελίδας σας

Βελτιστοποίηση σελίδας (onPage)

Βασική προϋπόθεση για την ανάδειξη της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης είναι ή ίδια η σελίδα σας. Οι SEO υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τον έλεγχο για εντοπισμό προβλημάτων στην δομή της σελίδας σας, στην ταχύτητα (page load), για διπλότυπο περιεχόμενο, ευχρηστία για τους χρήστες αλλά και εύκολη ευρετηρίαση για τις μηχανές αναζήτησης.

Offpage
Optimization

Όσο σημαντική είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, άλλο τόσο σημαντική είναι και το SEO που γίνεται έξω από αυτή. Η offpage βελτιστοποίηση περιλαμβάνει συνδέσμους που «δείχνουν» στην σελίδα σας και προέρχονται από αξιόπιστες και με υψηλή κατάταξη σελίδες. Η μηχανές αναζήτησης βλέπουν αυτά τα λινκ σαν έγκριση, ή ψήφο εμπιστοσύνης αν προτιμάτε, και παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάταξη.

Link
Building

Εάν αυτό που χρειάζεστε είναι συνδέσμους προς την σελίδα σας η iNNOVENT έχει ακριβώς αυτό. Ειδικότητα μας η δημιουργία backlinks από directories, blog που θα φτιαχτούν ειδικά για εσάς, από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, από τη δημιουργία και υποβολή άρθρων σχετικών με το αντικείμενο σας σε δημοφιλείς ενημερωτικές σελίδες ανεβάζοντας έτσι σημαντικά το page rank της σελίδας σας.

Keyword
research

Το Α και το Ω κάθε καμπάνιας SEO. Το περιεχόμενο της σελίδας σας αποτελεί τη σημαντικότερη αιτία για την κατάταξη σας, στις μηχανές αναζήτησης. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν έρευνα και εντοπισμό των καλύτερων λέξεων κλειδιά με βάση τις συνολικές αναζητήσεις των χρηστών αλλά και του ανταγωνισμού, βρίσκοντας έτσι το ιδανικό σημείο απόδοσης μεταξύ δημοφιλών αναζητήσεων και υψηλής κατάταξης.

Keyword
optimization

Το να βρεις τις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδιά με βάση τα στατιστικά που υπάρχουν από τις μηχανές αναζήτησης, δεν αρκεί. Θα πρέπει να βρείτε ποιες ακριβώς λέξεις θα σας κατατάξουν υψηλότερα από τον ανταγωνισμό και κατά συνέπεια θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα σας. Η βελτιστοποίηση λέξεων κλειδιών αφορά τη συγγραφή κειμένων και περιγραφών, με τρόπο που μεγιστοποιεί την ευχρηστία αλλά και την θέση σας στις μηχανές αναζήτησης.

Social Media Optimisation

Το Social media optimization ή SMO αν προτιμάτε, αποτελεί μια νέα τάση στο μάρκετινγκ και την προώθηση της σελίδας σας και βασίζεται στην διαφήμιση από “στόμα σε στόμα”. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε δημιουργώντας λέξεις κλειδιά υψηλής «αξίας» και σχετικά σχόλια για να αναρτήσετε. Η κοινωνική δικτύωση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες δημιουργίας «κίνησης» προς την ιστοσελίδα σας.

footer partner logos